Forum » Presentation » Presentation av Bollman Production
04 Oktober 19:29:08 (162 veckor sedan)Presentation av Bollman Production

Jonathan

Admin Inlägg: 22
Hej,

Jonathan heter jag och startade nyligen upp en webbyrÄ tillsammans med en kollega i samma bransch.
Bollman Production som vi heter erbjuder skrÀddarsydda och paketbaserade webblösningar för företag och organisationer bÄde i kommersiellt och privat syfte. Förutom kompletta hemsidepaket erbjuder vi Àven övriga webbdesign- och programmeringstjÀnster.

Bollman Production hjÀlper Àven till att utveckla existerande webbsystem, hemsidor, och utför grafisk profilering och design, samt programmering. Har du t.ex. en hemsida som behöver uppdateras eller förbÀttras hjÀlper vi dig Àven med detta. Vi tar oss alltsÄ an bÄde pÄbörjade projekt och projekt som i praktiken inte satts i rullning.
VÄr mest framstÄende vision Àr att erbjuda kvalitativa tjÀnster och producera webbdesign Ät kunder i olika branscher. DÄ en hemsida Àr företagets offentliga ansikte gentemot kunden hjÀlper vi dig att utveckla ditt företags konkurrenskraft online. Samtidigt strÀvar vi efter att pressa vÄra priser för att alltid ligga under vÄra konkurrenter i pris.

Vill ni veta mer om företaget eller komma i kontakt med oss fÄr ni gÀrna besöka vÄr hemsida: www.bollman.se

Tack!

Jim1337

Användare Inlägg: 7
SÀljer ni ocksÄ fÀrdiga "mallar" som dom som söker lite billigare alternativ kan fÄ köpa? Med mallar menar jag att man inte köper ensamrÀtten för en speciell design utan bara fÄr tillgÄng till den och fÄr den programmerad?

tja

13 Oktober 22:42:36 (162 veckor sedan)
Eklov

Användare Inlägg: 3
Har du nÄgra tips pÄ vad man bör tÀnka pÄ nÀr man ska orna en hemsida?

14 Oktober 20:54:52 (162 veckor sedan)
Jonathan

Admin Inlägg: 22

Citat:

SÀljer ni ocksÄ fÀrdiga "mallar" som dom som söker lite billigare alternativ kan fÄ köpa? Med mallar menar jag att man inte köper ensamrÀtten för en speciell design utan bara fÄr tillgÄng till den och fÄr den programmerad?

tjaVisst sÀljer vi fÀrdiga mallar ocksÄ men vi Àr specialiserade pÄ att skrÀddasy lösning till företag dÄ vi ansér att det oftast blir bÀttre dÄ. En hemsida bör ju reflektera företaget och den bransch dom jobbar i - min personliga uppfattning Àr att det gör man bÀst genom att skrÀddasy lösningar.

17 Oktober 00:22:33 (162 veckor sedan)
Jonathan

Admin Inlägg: 22

Citat:

Har du nÄgra tips pÄ vad man bör tÀnka pÄ nÀr man ska orna en hemsida?TÀnk framför allt pÄ att den bör vara logiskt disponerad och arrangerad sÄ att rÀtt text ligger under rÀtt flik och sÄ vidare. En annan bra tumregel Àr att i menyn (oberoende pÄ om den Àr horizontal eller vertikal) börjar med "startsida"/"hem" och avslutar med "kontakt". En "om oss"-flik Àr ocksÄ vÀldigt populÀret och bör komma efter startsidan och innan kontaktfliken.

17 Oktober 00:24:26 (162 veckor sedan)