Forum » Presentation » Presentation av Bollman Production
04 Oktober 19:29:08 (137 veckor sedan)Presentation av Bollman Production

Jonathan

Admin Inlägg: 22
Hej,

Jonathan heter jag och startade nyligen upp en webbyrå tillsammans med en kollega i samma bransch.
Bollman Production som vi heter erbjuder skräddarsydda och paketbaserade webblösningar för företag och organisationer både i kommersiellt och privat syfte. Förutom kompletta hemsidepaket erbjuder vi även övriga webbdesign- och programmeringstjänster.

Bollman Production hjälper även till att utveckla existerande webbsystem, hemsidor, och utför grafisk profilering och design, samt programmering. Har du t.ex. en hemsida som behöver uppdateras eller förbättras hjälper vi dig även med detta. Vi tar oss alltså an både påbörjade projekt och projekt som i praktiken inte satts i rullning.
Vår mest framstående vision är att erbjuda kvalitativa tjänster och producera webbdesign åt kunder i olika branscher. Då en hemsida är företagets offentliga ansikte gentemot kunden hjälper vi dig att utveckla ditt företags konkurrenskraft online. Samtidigt strävar vi efter att pressa våra priser för att alltid ligga under våra konkurrenter i pris.

Vill ni veta mer om företaget eller komma i kontakt med oss får ni gärna besöka vår hemsida: www.bollman.se

Tack!

Jim1337

Användare Inlägg: 7
Säljer ni också färdiga "mallar" som dom som söker lite billigare alternativ kan få köpa? Med mallar menar jag att man inte köper ensamrätten för en speciell design utan bara får tillgång till den och får den programmerad?

tja

13 Oktober 22:42:36 (137 veckor sedan)
Eklov

Användare Inlägg: 3
Har du några tips på vad man bör tänka på när man ska orna en hemsida?

14 Oktober 20:54:52 (137 veckor sedan)
Jonathan

Admin Inlägg: 22

Citat:

Säljer ni också färdiga "mallar" som dom som söker lite billigare alternativ kan få köpa? Med mallar menar jag att man inte köper ensamrätten för en speciell design utan bara får tillgång till den och får den programmerad?

tjaVisst säljer vi färdiga mallar också men vi är specialiserade på att skräddasy lösning till företag då vi ansér att det oftast blir bättre då. En hemsida bör ju reflektera företaget och den bransch dom jobbar i - min personliga uppfattning är att det gör man bäst genom att skräddasy lösningar.

17 Oktober 00:22:33 (137 veckor sedan)
Jonathan

Admin Inlägg: 22

Citat:

Har du några tips på vad man bör tänka på när man ska orna en hemsida?Tänk framför allt på att den bör vara logiskt disponerad och arrangerad så att rätt text ligger under rätt flik och så vidare. En annan bra tumregel är att i menyn (oberoende på om den är horizontal eller vertikal) börjar med "startsida"/"hem" och avslutar med "kontakt". En "om oss"-flik är också väldigt populäret och bör komma efter startsidan och innan kontaktfliken.

17 Oktober 00:24:26 (137 veckor sedan)