Här kan du: läsa om Utvecklingspunkten och kontakta oss i frågor rörande Utvecklingspunkten och annonsering.

Vad är Utvecklingspunkten?
Kort och gott kan man säga att Utvecklingspunkten är platsen för alla karriärmedvetna individer med ett passionerat intresse för personlig och professionell utveckling.  Vi erbjuder hundratals kostnadsfria tjänster som på många sätt kan vara till stor hjälp för dig och ditt företag då ni, tillsammans med oss och Utvecklingspunktens alla medlemmar, strävar mot utveckling och framtida avans. Rent konkret kan man säga att Utvecklingspunkten är en online-portal för företagare – och kanske i synnerhet egenföretagare – att utbyta kunskap, erfarenhet och tjänster.

Vad kan jag göra på Utvecklingspunkten?
Egentligen finns det inga gränser för vad du kan göra på vår webbportal. Utvecklingspunkten har tagit sitt namn inte bara för att företaget hjälper besökare och medlemmar att utvecklas, utan också för att vi ständigt är under utveckling för att alltid kunna erbjuda nya, fräscha och användbara tjänster för er besökare och medlemmar. Hos oss är ni även nyckelpersonerna i vår, men främst i er egen utveckling.
Hos oss kan ni läsa, kommentera och skriva egna artiklar. Dra nytta av massor av olika verktyg så som direktlänkar till viktiga formulär på nätet (tex. F-skattsedelformulär) etcetra. Ni kan även läsa och kommentera företagscoachens blogg och kontakta henne för personlig konsultation och rådgivning. När ni registrerar er hos Utvecklingspunkten blir ni dessutom tilldelade en personlig profil där ni kan publicera intressant information om er själva, ladda upp CV för arbetsgivare att hitta då lediga vakanser dyker upp. Som medlem får ni även full tillgång till vårt internetforum där ni kan få hjälp och hjälpa andra, diskutera företagsrelaterade frågor och kanske till och med finna er nästa samarbetspartner!? Vi erbjuder även en utvecklad jobbsökstjänst som söker igenom flera tusen jobbannonser i sekunden och presenterar dessa för er i en välsorterad lista. Sist men inte minst får ni tillgång till det vi kallar för ”Tjänstvågen” – en prisjämförelsetjänst som sparar massvis med olika tjänster (så som företagscoachning, webbdesigntjänster osv.) och sedan sorterar dessa för er i valfri ordning. Söker ni en tjänst kan ni alltså finna de högst prisade och lägst prissatta tjänsterna på marknaden med ett enda klick. Självklart kan ni även ladda upp era egna tjänster.
Hos oss hoppas vi att ni finner likasinnade och tar tillfället i akt att skapa er goda affärskontakter för framtiden. Välkommen in!


Vilka är vi?
Nyckelfigurerna bakom Utvecklingspunkten är Benny Johansson, Ricky Gevert och Jonathan Bollman. Vi är tre skilda personligheter med olika bakgrund men med en och samma vision: att skapa en användarvänlig webbportal för karriärsmedvetna individer att utvecklas, privat och professionellt. Våra erfarenheter inom olika branscher och vår åldersskillnad gör oss till ett komplett team då vi kompletterar varandra och kan se till alla medlemmars intresse. Vi är alla entreprenörer vilket har givit oss goda kunskaper om livet som egenföretagare.  Har ni frågor angående Utvecklingspunkten eller dess grundare får ni mer än gärna höra av er till oss.Annonsera?
Vill du eller ditt företag annonsera på Utvecklingspunkten?
Kontakta oss då via telefon enligt nedan eller sänd ett mail till annonsera@Utvecklingspunkten.se
Kontaktinformation
Söderbacksvägen 23
178 91 Munsö

Tel 08-410 400 14
info@Utvecklingspunkten.seKontaktformulärFörnamn: * Efternamn:
E-mail: * Telefonnummer:
Användarnamn: Ärende:
Meddelande: *
.