Forum » Utvecklingspunkten » Nya "Vad kan jag göra här"-funktionen
21 Oktober 01:00:57 (162 veckor sedan)Nya "Vad kan jag göra här"-funktionen

Utvecklingspunkten

Admin Inlägg: 18
Under de senaste dagarna har det skett lite uppdateringar här på Utvecklingspunkten efter de feedback vi fått från er medlemmar.

Första steget i att göra Utvecklingspunkten mer användarvänlig och lättare att förstå sig på var att implementera specifikationstexter längst upp på varje sida, m.a.o. en kort och koncis förklaring för vad ni kan göra på varje sida. Numera ligger textlänken/knappen "Vad kan jag göra här" på de flesta sidor för att ni snabbt och enkelt ska få en uppfattning om vad ni kan göra ijust denna del av webbportalen. Vi är medvetna om att uppdateringen från en estetisk synpunkt möjligvis inte tillfredsställer samtliga medlemmar men vi tror att fördelarna i detta fall väger tyngre än nackdelarna :)

Inom kort kommer vi även publicera en "How-To video tutorial" på startsidan, där vi i videoformat kort förklarar hur och vad ni kan göra på Utvecklingspunkten.

Allt eftersom tiden går kommer vi att uppdatera portalen med fler användbara funktioner och verktyg som på många sätt kan hjälpa er i ert företagande.

Vi mottager gärna feedback på de nya ändringarna. Skicka detta då till feedback@utvecklingspunkten.se eller skriv här i tråden.

Tack till alla er som aktivt använder Utvecklingspunkten som ett verktyg för vår allas utveckling.

/ Utvecklingspunkten Admin.