Artikeln har betyget:

Gratis Marknadsföring av Hemsida
Det finns många bra webbsidor där man kan annonsera gratis och som fungerar mycket bra, man kan också få gratis trafik genom webbsidor som fungerar så att man själv surfa till andra sidor så får man kredit så att andra sedan skickas till din egen webbsida.

Men bästa och mest effektiva sättet är att sökmotoroptimera (SEO) sin sida då får man gratis trafik och besökare, som har sökt speciellt på dina sökord genom exempelvis den största sökmotorn Google.

Vad man bör tänka på när man skall sökmotoroptimera sin hemsida, det viktigaste är nog att ha en bra titel med dom viktigaste sökorden, titeln är den som syns som fet text på sökresultaten när man söker med någon sökmotor den bör inte vara längre än 65 tecken lång.
Beskrivning av hemsidan är också mycket viktig där man beskriver vad webbsidan innehåller den bör inte vara längre än 150 tecken lång, det är texten man ser i sökresultaten under titeln.

Sökord som man vill att folk skall söka på kan man också skriva in, sökord tror jag inte har lika stor betydelse vad jag har kunnat se.
Man bör också utforma sin hemsida så sökmotor vänlig som möjligt, bland annat så bör man upprepa dom viktigaste sökorden minst tre gånger utspridd på hela sidan och även skriva dom med fet stil.
Så får man inte glömma domännamnet det kan också vara väl så viktigt och den bör vara beskrivande av din sida.

Och så måste man anmäla webbsidans URL till sökmotorer dom viktigaste och största är Google, Yahoo och MSN resten brukar komma av sig själv.
En mycket viktig sak är att man måste få inlänkar till sin sida för att få bra placeringar i sökmotorerna speciellt viktigt säjs det vara för google.
Hur får man då inlänkar till sin webbsida, ett sätt är att skriva artiklar och ladda upp till ett flertal artikel arkiv som sökmotorer gillar väldigt mycket, man kan också lägga till URL :en till olika länkkataloger, och man kan även skriva i olika forum, man kan även annonsera i olika annonsforum eller annan gratis site.

Det finns även ett program som heter Link-vault som skall vara bra.
Ett annat sätt är att ladda upp en video till några sociala nätverk (videositer) som du gör själv eller använder någon annans film givetvis med dennes godtjänande. Detta är mycket effektivt sätt att synas i sökmotorer, inom 30 minuter efter att du laddat upp filmen kan man komma upp på topp 10 placering på exempel google.

Article Source svenska-artiklar.se

På detta forum kan man få tips om marknadsföring och även annonsera gratis och samtidigt få en inlänk till sin webbsida.

Skribent: Jan
01:54:32 27-09-2009

Betygsätt artikel: 1 2 3 4 5
Du glömde nämna hela biten om metataggar som man kan använda för att få fler träffar på sin hemsida. Använder själv alltid det, verkar funka ganska bra!
Skrevs av: Jimmy Klason 22:56:21 13-10-2009