Artikeln har betyget:

Tjäna pengar pengar genom att välja ett bra domännamn
Att tjäna pengar på internet och att synas i sökmotorerna hör verkligen ihop. Din erfarenhet är säkert som min: När din webbplats eller blogg syns ja, då syns också pengarna på bankkontot.
Den ständiga utmaningen för att tjäna pengar via internet har hela tiden hängt på om min webbplats fått besökare eller inte. Det är säkert din erfarenhet också.

Hur får du din webbplats att synas på sidan 1 i Google?
Hur får man då sin hemsida att synas och få många besökare? Har du hittat sätt att få fler besökare som är kostnadsfria?
Jag har märkt att ett rätt domännamn påverkar placeringen av mina webbplatser och bloggar ganska rejält. Är det din erfarenhet också?
Tips om hur du väljer ett domännamn som ger din hemsida bättre placering i Google
Flera undersökningar från bla. USA visar att det är viktigt att välja rätt domännamn för att tjäna pengar på internet.

Här följer några enkla tips om vad du kan tänka på när du väljer ett nytt domännamn:
1. Ta först reda på vilket sökord som är viktigast för din webbplats. Om din webbplats handlar om webbhotell så är det naturligt att ex. använda “webbhotell” som det viktigaste sökordet som folk hittar din hemsida på i sökmotorerna.
2. När du bestämt ditt viktigaste sökord för din hemsida, ta med det i ditt domännamn. Ex. www.billiga-webbhotell.se
3. Det mest troliga är att sökmotorerna fortfarande har problem med åäö. Därför kan det vara bästa att byta ut dem i ditt domännamn. Ex: Om du vill ha ordet “hästannonser” i ditt domännamn så skriv: www.hastannonser.se eller www.haestannonser.se.
4. ae ersätter ä. Sökmotorerna uppfattar “ae” som “ä”. Skolorna i <a href=""" target="_blank">sökmotoroptimering</a> går isär lite här. En del menar att det räcker att skriva “a” för “ä”. Andra menar att det är bättre med “ae” för “ä”. Du kan välja vilket du själv tror är bäst, jag vet inte med 100 % säkerhet vilket du ska välja, men själv tycker jag att “ae” ger bäst resultat.

Så, då har du ett riktigt bra domännamn ex. www.haestannonser.se för en hemsida där folk får placera sina hästannonser antingen gratis eller att du tjäna pengar på att de får sätta in annonser mot betalning.

Du får fet stil på köpet och syns ännu bättre
När folk vill sätta in en ex. hästannons så är det troligt att de skriver ordet “hästannonser” i Google, Yahoo eller MSN.

Vad jag tycker är väldigt intressant är: Om ordet “haestannonser” eller “hastannonser” är med i ditt domännamn så kommer sökmotorerna att visa ordet “haestannonser” med fet stil: www.billiga-haestannonser.se Det är riktigt bra då undersökningar visar att folk har en större benägenhet att klicka på dina annonser i sökmotorerna när deras sökord är i fet stil.

Ja, det var några enkla tips som säkert kommer att bidra till att din webbplats eller blogg klättrar högre och högre i sökmotorernas resultatlistor. Följden som vi alla vet blir att vi tjänar mer pengar på internet. Det blir vi ju inte ledsna för!
Article Source: http://www.svenska-artiklar.se

Skribent: Ulf Bergkvist (Webbmaster, internetmarknadsförare Tjäna-pengar-på-internet.se Gratissökmotoroptimering.se Marknadsföring-hemsida-internet.se
01:52:27 27-09-2009

Betygsätt artikel: 1 2 3 4 5
Det finns inga kommentarer än!