Artikeln har betyget:

Hur du kan marknadsföra din blogg för fler besökare och högre inkomster
Att marknadsföra sin blogg för att få fler besökare och därmed högre inkomster är utan tvekan det viktigaste du kan göra. Om du sen vill att dina besökare skall återkomma till din blogg är det förstås viktigt att du har ett bra innehåll.

Hur kan du marknadsföra din blogg?
Det finns många olika sätt allt från att byta länkar till att köpa länkar. Men ett exempel som jag har märkt fungerar bra är att sätta upp ett antal så kallade betesbloggar. Betesbloggar är helt enkelt gratisbloggar som du kan registrera dig för på till exempel Aftonbladet, Spray, Expressen eller Passagen. Därifrån länkar du sen till din blogg och framför allt till olika artiklar som du skrivit på din blogg. Anledningen till att du bör använda exempelvis Aftonbladet är att relativt många kommer att se din blogg där och sen klicka sig vidare till din ”riktiga” blogg. En annan orsak till att använda Aftonbladet är att Aftonbladets pagerank ”sipprar ner” till din blogg på Aftonbladet och därifrån till din ”riktiga” blogg.

Vill du annonsera offline finns det massor du kan göra. Annonser i tidningar kan bli ganska dyrt ifall du har en liten budget. Därför kan du till exempel ha annonser på din bil, dela ut reklampennor, trycka upp T-tröjor med din logga på och tillsist dela ut visitkort med adressen till din webbplats. Tips på fler sätt att marknadsföra din blogg kan läsa om i artikeln, Att marknadsföra din blogg

Nu tänkte jag avslöja en hemlighet, nämligen varifrån jag får flest besökare. Flest besökare får jag ifrån Bloggar.se. Varje gång jag har skrivit en artikel lägger jag taggar med nyckelord som pekar mot Bloggar.se och då visas en länk till min artikel för just de orden på Bloggar.se. Vill du ha fler tips om hur du kan få fler besökare kan du läsa min artikel 10 sätt att få fler besökare.


Hur du får högre inkomster
Naturligtvis vill du tjäna pengar på de besökare som hittar till din webbplats och få högre inkomster. Frågan är hur. Några tips tänkte jag ge dig i denna artikeln.
Senaste trenden är att skriva artiklar och få betalt för dem. Det går till på så sätt att du anmäler dig hos Blogvertiser.se, fyller i uppgifterna om vilka sökord du vill vara synlig för hos annonsörerna och hur många unika besökare du har per dag. Sen är det bara att vänta på att bli kontaktad av en annonsör. När du blivit kontaktad och fått veta kriterierna för artikeln är det bara att skriva och publicera den och se pengarna rulla in.

Ett annat sätt som fungerat bra för mig är att skriva en sida på sin blogg och där lista alla de affiliateprogram man är med i. Länkarna är så klart affiliatelänkar till dessa program och om någon går med i programmet ifråga tjänar du en slant. Du kan se mitt exempel här

Om du vill ha fler tips på hur du kan marknadsföra din blogg för fler besökare och högre inkomster tycker jag du bör besöka Webmastern.se

Article Source Svenska-artiklar.se


Skribent: Mikael Widéen (Äger och driver bloggen Webmastern.se där du får tips och råd om hur du får fler besökare till din webbsajt och hur du kan öka din inkomst från dessa besökare.)
01:43:38 27-09-2009

Betygsätt artikel: 1 2 3 4 5
Det finns inga kommentarer än!